lördag 15 juni 2013

Kennelträff


Idag har jag varit på kennelträff. Ojojoj vilken dag! Kaxig som man är glider man in på brukshundsklubben och blir direkt satt på plats av en något år äldre dam, jaja vad ska man göra när man är yngst i gänget..Det har varit en helt fantastisk dag och jag har träffat så många roliga hundar och människor. Susanne m.fl hade anordnat en superbra träff!Jag började dagen med att träna lite vardagslydnad med Helene och det gick jättebra, jag är ju en mycket duktig hund, eller vad säger ni? Blev imponerad av hur duktiga de äldre hundarna var, här ovanför ser ni när Abbe går ett varv i ringen utan att störas av någon annan hund, en övning som jag också briljerade på. Ser fram emot när Helenes drop-in träning börjar igen, då ska jag minsann träna med alla de stora duktiga hundarna!

Syster Chili var också med!
Smilla

"Vad håller hon på med där borta? Kan hon inte bara ge mig köttbullarna?!"
Efter att ha tränat vardagslydnad gick jag och Smilla bort till Susannes utställningsträning, måste ju bli redo inför Tvååker! På bilden ovan tränar jag och Susanne på att gå rätt.

 


Eftersom jag är en valp full av energi så var jag inte trött efter de två första övningarna. Så matte passade på att träna passivitet med mig och Katarina. Det gick bra.. så länge jag fick ligga hos Katarina. Katarina visste precis hur hon skulle handskas med mig då hon redan har uppfostrat en busvalp, nämligen min mamma Zoë!

 Hälsade lite på Loppan
Eftersom matte tyckte att det lät lite spännande med Rallylydnad så fortsatte vi till Ginnis och Margareta. Men innan vi kunde börja var vi (läs jag) tvungna att rasta av oss lite. 
Så kul det var att leka i det höga gräset! Ginnis hann inte med i mitt tempo hehe.
Denna herrn stod och tittade på när jag provade på rallylydnad, kan det vara en Sune?

Sen var det dags för lunch och jag hängde lite med Pixel
Eftersom jag hade lite krafter kvar så tvekade jag inte en sekund, utan kastade mig sedan in i leken igen med mina valpkompisar. Här leker jag med Lexi och Smilla (även Cava, men henne ser ni bara rumpan  på!). Orkade knappt springa i slutet, vilken tur att Niña och Lexi också var trötta...

Klicka på bilderna om ni vill se dem i större format!

2 kommentarer:

  1. NU har jag hittat er blogg! Det ÄR Sune som står och tittar på er. Han är kullbror med Ginnis. Lilla söta Dexter som jag blev så förtjust i. Nu kommer jag att kolla på bloggen men jämna mellanrum. Ginnis hälsar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du hittat hit! Vi följer din och Ginnis fina blogg vi med, kul att se vad alla andra perrosar hittar på. Hälsa tillbaka till Ginnis! // Dexter med familj

      Radera